BK EVOLUTION: Richiedi il loro CD Jablen-The apple tree

Richiedi l'ultimo CD dei BK evolution, band della Benecia: Jablen - The apple tree. 12 nuove originali canzoni cantate nei dialetti sloveni del Torre, del Natisone, di Resia. Per avere la copia del tuo CD contatta il gruppo o rivolgiti all'Istituto per la cultura slovera di San Pietro al Natisone tel. 0432.727490

giovedì 21 febbraio 2013

Poletni čezmejni kampus za mlade od 11. do 14. leta v Terski dolini

Občina Bardo prireja od 30. junija do 5. julija v sodelovanju z Zavodom Feniks Triglavskim narodnim parkom in Naravnim parkom Julijskih Predalp poletni čezmejni kampus "Terska dolina" za mlade od 11. do 14. leta starosti. Poletni tabor je brezplačen, finančno pa ga je podprla tudi Dežela Furlanija Julijska krajina s sredstvi iz deželnega zakona za Slovence.
Vpis je mogoč preko spleta. Prijavnico lahko izpolnite na spletni strani: www.comune.lusevera.ud.it/CEZMEJNI-KAMPUS-TERSKADOLINA.25815.0.html?&L=1.
Sprejetih bo prvih deset prijavljenih iz Slovenije, še dodatnih deset udeležencev pa bo iz Italije.
Organizatorji so za mlade goste pripravili izredno pester in bogat program (več informacij lahko dobite na spletni strani www.comune.lusevera.ud.it/uploads/media/Kampusprogram.pdf).
Udeleženci kampusa bodo nastanjeni v centru za obiskovalcev Naravnega parka Julijskih Predalp na Planjavi ciklam, ki se nahaja v občini Bardo.
Spoznali bodo naravne lepote Terske doline, se kopali v bazenu, na programu pa so tudi nekateri izleti v bližnje kraje. En dan bo posvečen tudi umetnosti oziroma posebni umetniški
delavnici.

Nessun commento:

Posta un commento